Menu

Sportslige højdepunkter

Sportslige højdepunkter

Selv om Firehøje IF er en fodboldklub, som vægter det sociale samvær højt, er det selvfølgelig svært at komme uden om betydningen af resultater og placeringer. Alle spiller som udgangspunkt for at vinde kampen, men en tabt kamp eller en nedrykning er langt fra klubbens undergang. I løbet af de sidste 30-35 år har klubbens førstehold haft 2 rigtig gode perioder. Først gang i 70’erne, hvor holdet tre år i træk var snublende nær oprykning til Serie 2. Senest optur kom i 1998 med oprykningen til Serie 3 og erobringen af det jyske mesterskab i Serie 4. Allerede året efter vandt holdet også kredsen og nåede kvartfinalen om det jyske mesterskab. Oprykningen til Serie 2 er Firehøje IF’s højeste placering nogensinde.

Ungdomsafdelingen har til tider haft mange medlemmer og fremvist gode resultater. Enkelte år har det dog knebet lidt i junior- og ynglingerækkerne, hvor spillergrundlaget har været for tyndt.

Pige- og damefodbold er også på programmet i Firehøje IF, og har været det med skiftende succes og antal hold. Damerne har i 2 perioder været repræsenteret med 11-mands hold, men i de senere år har det muligt at spille 7-mands fodbold.

I 2004 nåede Firehøje IF sit højeste medlemstal med ca. 250 aktive medlemmer. Samme år fejrede klubben sit 25 års jubilæum, hvor ca. 400 personer med tilknytning til klubben festede og dansede til musik af Fenders i Vandel Idrætshal.

Luk