Menu

Profiler

 

Profiler

De altoverskyggende profiler i Firehøje IF er til stadighed Magda og Hans Kjeldsen. Det startede tilbage i 1950’erne, hvor spillerne klædte om hjemme i baglokalet hos Magda og Hans. Siden har de passet og plejet klubbens medlemmer og lokaler helt frem til slutningen af 1990’erne - de sidste 5 år i det nye klubhus, hvor Hans naturligvis tog det første spadestik. Hans Kjeldsen har desuden op igennem 1970’erne og 1980’erne virket som holdleder og kampfordeler, kridtet banerne og i stor udstrækning deltaget i arbejdet for at skaffe penge til klubben – såsom bankospil og sommer-/byfesten. Han har sågar lånt klubben penge på et tidspunkt, hvor der var lavvande i kassen. Hans Kjeldsen er æresmedlem i Firehøje IF, og han har fået tildelt såvel DBU’s som JBU’s hæder af sølv.

På banen har Firehøje IF gennem årene haft mange dygtige og betydningsfulde spillere. Klubrekorden for flest spillede kampe indehaves af Lars Skov Jørgensen med i alt 357. Derudover er der tre spillere, som har gjort sig ekstra bemærket og fortjener at blive fremhævet: Forsvarskrumtapperne Svend Åge Andersen og Ingolf Pedersen spillede sammen i midterforsvaret på klubbens storhold tilbage i sidste halvdel af 1970’erne. 3 år i træk blev holdet nr. 3 i Serie 3 og var dermed meget tæt på oprykning. Svend Åge og Ingolf var særdeles vanskelige at komme forbi, og modstanderne var nærmest lammet, når de stod over for dem. I nyere tid har Naka gjort et stort indtryk i klubben. Han er flygtning fra Jugoslavien og har spillet trofast i klubben i ca. 10 år. Han er en særdeles god tekniker og loyal spiller, som de sidste år i Firehøje-trøjen kørte fra Kolding til Ny Nørup for at træne og spille kamp.

På trænerfronten har Karl Åge Vesterholm sat et markant aftryk i klubben, og han har stadigvæk sin gang i klubben som spiller på seniorold boys-holdet. Derudover er det værd at fremhæve Jens Ole Dalby, som i 1998 førte Serie 4 til oprykning og det jyske mesterskab.

Luk